La Rectora de la URV es reuneix amb la Taula de Col·legis Professionals

868

La iniciativa que han dut a terme els Col·legis oficials, la Taula de Col·legis Professionals,  per contribuir al desenvolupament del territori des dels diferents punts de vista que congrega, han anat més enllà en la reunió mantinguda amb la rectora de la URV, Mª Josep Figueras, que juntament amb alcaldes de les principals ciutats i el president de la Diputació de Tarragona volen impulsar a Tarragona una regió del Coneixement.

Jordi Farré, degà del COETTC, ha assistit a la reunió en representació del nostre col·legi, integrant de la Taula de Col·legis Professionals. NOTICIA SENCERA

Notícia en PDF

Total Page Visits: 1061 - Today Page Visits: 1

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here