Aïda Espinet, vicedegana del COETTC, a la conferència “El soroll. Com evitar-lo?”

473

El passat dijous, 16 de febrer, Aïda Espinet -vicedegana del COETTC, enginyera i experta en consultoria acústica- va participar en la conferència “El soroll. Com evitar-lo?“, organitzada per l’Aula Universitària El Palau d’Anglesola.

 

 

 

Durant la xerrada es va parlar sobre els aspectes del marc legislatiu establert per Europa, els països de la UE i les comunitats autònomes, el concepte objectiu i subjectiu del soroll, la metodologia i els aparells que utilitzen els professionals de l’acústica per registrar els nivells de soroll, així com de tot el ventall que disposa l’enginyeria per construir o corregir habitacles per a millorar l’aïllament acústic i complir la normativa.

 

És el moment que països com Espanya s’esforcin i construeixin pensant en informes d’impacte acústic

 

Veure notícia

 

Total Page Visits: 481 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorAprèn a protegir les teves dades personals (nova edició curs el 27/2 i l’1/3)
Artículo siguienteEl COETTC al cicle d’esmorzars Alcaldables de BCN de l’ACEDE

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí