Consulta per l’Adaptació del Reglament ICT al Reglament (UE) Nº 305/2011

1681

El Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital ha obert fins al 31 de gener una consulta publica amb l’objectiu de conèixer l’opinió dels interessats sobre la necessitat d’adaptar el Reglament regulador de les Infraestructures Comunes de Telecomunicacions (ICT) per a l’accés als serveis de telecomunicació a l’interior de les edificacions (Reglament ICT), aprovat per Reial decret 346/2011, d’11 de març, a la normativa europea sobre condicions harmonitzades per a la comercialització de productes de construcció quant als requisits de reacció al foc.
Així se’ns ha comunicat des del Ministeri com a possibles interessats en matèria de desplegaments de telecomunicacions en edificis, que des de la seva plana web es pot accedir a la informació i a la consulta per tal de poder participar-hi.
Accedir per particpar en la consulta AQUÍ

La remissió de comentaris podrá fer-se fins al día 31 de gener a la següent direcció de correu electrónic: redesyoperadores@minetad.es

Total Page Visits: 1319 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorNit de les Telecomunicacions i la Informàtica
Artículo siguienteTaller: Tecnologies Intel·ligents per crear ciutats més felices

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí