Advanced Factories 2023-Industry 4.0 Congress reunirà 380 experts en automatització industrial i robòtica

403

La setena edició de Advanced Factories se celebrarà del 18 al 20 d’abril a Fira de Barcelona – Gran Via, simultàniament amb AMT – Advanced Machine Tools

 

El Industry 4.0 Congress convoca a líders industrials a presentar els casos d’èxit, estratègies i models de gestió més capdavanters per a impulsar la competitivitat de la indústria

 

L’Advanced Factories, l’esdeveniment tecnològic referent del sud d’Europa per a professionals del sector industrial, torna un any més del 18 al 20 d’abril de 2023 en el recinte Fira de Barcelona – Gran Via per a presentar les últimes solucions en automatització industrial, robòtica, fabricació additiva i les tecnologies emergents de la indústria 4.0. A més, acollirà una nova edició de l’Industry 4.0 Congress, el major congrés del sud d’Europa on descobrir les millors pràctiques, casos d’èxit, projectes o models de gestió per a impulsar la digitalització dels centres productius i la seva transformació industrial.

 

El Industry 4.0 Congress preveu reunir 380 experts industrials de sectors com l’automoció, aeronàutica, pharma, alimentació, electrònica, tèxtil, o ferroviari, entre altres. Per a això, ha obert ja la recepció de candidatures a tots aquells experts, tècnics, emprenedors, universitats i centres de recerca i innovació que vulguin compartir les seves idees i experiències en el camp de l’automatització i robòtica, analítica de dades, nous processos de fabricació, connectivitat i sistemes integrats de la producció. Especial importància tindran en aquesta pròxima edició d’Advanced Factories 2023 temes relacionats amb la simbiosi industrial com els Objectius de Desenvolupament Sostenible, talent digital, operari connectat o sistemes d’estandardització i normatives.

 

Nota de premsa completa

 

Total Page Visits: 1117 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorAjudes Kit Digital per a PIMES de 3 a 9 treballadors
Artículo siguienteXI Congrés ISACA. 8 Novembre 2022

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí