Future Industry Congress: L’oportunitat de la industria 4.0

829

Com molts ja sabreu, la revolució dins la Indústria està posicionant-se cap a la incursió de les comunicacions ethernet dins les plantes productives. Aquesta és la nostra ocasió per demostrar les nostres habilitats dins un entorn fins ara restringit, de certa manera, per a la nostra professió.

El proper Dimarts 27 de novembre el COETTC col·labora amb el Future Industry Congress, en aquest congrés es parlarà de la indústria avançada, digital i connectada. Una ocassió per conèixer de primera mà alguns dels actors del sector i de demostrar l’interès dels enginyers tècnics en Telecomunicacions per aquesta futura branca de la professió.

Més informació i Programa 

Podeu registrar-vos gratuïtament al web www.futureindustrycongress.com

Total Page Visits: 1104 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorJornada ISACA: L’ENS i les organitzacions pertanyents al Sector Privat
Artículo siguienteCurs: Introducció al “Blockchain”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí