Architect Work 2019, una gran oportunitat laboral per als ETT’s

1052

El pròxim mes de març, concretament el 13 i 14, es durà a terme la nova edició de l’Architect Work 2019 a Barcelona al CCIB (Plaça de Willy Brandt, 11-14,Barcelona) de 13h a 20h amb el tema Llum i Arquitectura.
Aquesta és la cita més important per a arquitectes, interioristes, professionals del sector de la construcció, …. i es perfila com una gran oportunitat per als ETT’s, ja que, és un  punt de trobada de professionals d’aquest sector que busquen especialistes per projectes en edificis. Els ETT que comencen podran contactar amb els seus 1ers clients i, també, per a qui en busca de nous.
El públic assistent són arquitectes que han d’encarregar projectes d’obres, o ajuntaments que tenen problemes de cobertura de xarxes de Telecomunicació i per tant, és un espai on estar present és primordial.
Aquest any el COETTC participarà amb estand propi, i per aquest motiu els interessats en aquesta cita i poder ampliar la cartera de clients, participar en l’estand o obtenir entrada gratuïta. Per assistir-hi s’ha d’omplir aquest FORMULARI 

S’oferirà catering gratuït als assistents.
Penseu que hi haurà  més de 200 expositors de diverses parts del món, podreu visitar i conèixer les últimes novetats en aquest sector. A més, l’oferta del saló es complementarà amb activitats paral·leles com exposicions i conferències al voltant d’aquest tema. Hi haurà fabricants i distribuïdors exclusius que presentaran més de 500 tècniques i productes innovadors.

Us esperem veure!!!

Total Page Visits: 1205 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorDAVID AYALA: “Hay que estar atentos a tecnologías que podrían parecer futurista”
Artículo siguiente24na Nit de les Telecomunicacions

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí