Architech Work 2019 se celebrarà el 13 i 14 de març

0
75

El pròxim mes de març, concretament el 13 i 14,es durà a terme la nova edició de l’Architech Work 2019 a Barcelona al CCIB amb el tema Llum i Arquitectura. Aquesta és la cita més important per a arquitectes, interioristes, professionals del sector de la construcció, …. En el com a ETT aquesta és una trobada on arquitectes que han d’encarregar projectes d’obres, o ajuntaments que tenen problemes de cobertura de xarxes de Telecomunicació i per tant, és un espai on estar present és primordial.

Hi haurà  més de 200 expositors de diverses parts del món on podreu visitar i conèixer les últimes novetats en aquest sector. A més, l’oferta del saló es complementarà amb activitats paral·leles com exposicions i conferències al voltant d’aquest tema. Hi haurà fabricants i distribuïdors exclusius que presentaran més de 500 tècniques i productes innovadors.

Us esperem veure!!!

87total visits,1visits today

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here