VIII Congrés ISACA Barcelona

858

El pròxim 29 d’octubre a Barcelona en el marc del Barcelona Cybersecurity Congress

El VIII Congrés ISACA Barcelona es durà a terme baix el lema (Sec + Priv)gov= Ús ètic de la Tecnologia i reunirà a destacats protagonistes dels àmbits de sistemes d’informació, ciberseguretat i auditoria, pertanyents tant a l’empresa privada com a organismes públics, que exposaran les claus que ens permetran assumir un horitzó d’innovació i qualitat amb valor i gestió garantida. La jornada tindrà lloc a la FIRA Gran Via, Hospitalet del Llobregat, Pavelló 4, Sala 4.1

A més, el COETTC aquest any és un dels col·laboradors d’aquesta important cita tecnològica. Per aquest motiu, posem a disposició dels col·legiats interessats en assistir-hi 20 entrades gratuïtes, només cal que ompliu aquest FORMULARI (us farem arribar el CODI per gaudir de les entrades).

PROGRAMA

Total Page Visits: 933 - Today Page Visits: 1
Artículo anterior5a edició del curs Introducció del nZEB
Artículo siguienteOberta la convocatòria pels ajuts destinats a les star-ups tecnològiques

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí