24na Nit de les Telecomunicacions

1017

El pròxim 18 de març se celebrarà La Nit de les telecomunicacions i la informàtica, l’acte institucional pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació, que tindrà lloc a L’Auditori de Barcelona (Carrer de Lepant, 150). Aquest any, el COETTC està com a col·laborador d’aquesta cita increïble per al nostre sector.

Per això, els interessats en assistir-hi podran disposar d’netrades gratuïtes i amb descomptes omplint aquest FORMULARI.
Aquí podeu trobar una oportunitat única de poder fer networking amb professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC.
A més, durant aquest acte es farà el lliurament dels Premis de La Nit: els premis Salvà i Campillo, guardons de prestigi que reconeixen la personalitat de l’any i l’emprenedoria, els premis Alan Turing, de reconeixement al CIO de l’any i a la responsabilitat social, el premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, així com l’entrega del Premi d’Honor de La Nit.

La Nit està organitzada conjuntament per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF). MÉS INFO

Total Page Visits: 7278 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorArchitect Work 2019, una gran oportunitat laboral per als ETT’s
Artículo siguienteIncorporació del maxímetre pel Control de Potència

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí