Consulta prèvia sobre la modificació de la llei General de Comuicació Audiovisual

874

Des de la Secretària d’Estat d’Avance Digital s’ha procedit a l’obertura d’una consulta pública per a recaptar aportacions dels agents presents en el sector audiovisual en relació amb la:
Modificació de la Llei 7/2010, de 31 de març, General de la Comunicació Audiovisual, per a traslladar la Directiva (UE) 2018/1808 del Parlament Europeu i del Consell, de 14 de novembre de 2018, per la qual es modifica la Directiva 2010/13/UE sobre la coordinació de determinades disposicions legals, reglamentàries i administratives dels Estats membres relatives a la prestació de serveis de comunicació audiovisual.

El termini per fer les aportacions pertinents és fins el divendres 22 de febrer de 2019 i s’hauran de remetre a secretariacontenidos@mineco.es. Des del Col·legi recomanem enviar-les amb còpia a sec.tecnica@coitt.es amb la finalitat de recopilar la informació de totes les vostres aportacions i enviar una aportació conjunta des del Col·legi.

Per a més informació sobre les preguntes formulades a contestar podeu consultar aquest LINK

Total Page Visits: 959 - Today Page Visits: 2

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí