Consulta prèvia sobre la modificació de la llei General de Comuicació Audiovisual

1040

Des de la Secretària d’Estat d’Avance Digital s’ha procedit a l’obertura d’una consulta pública per a recaptar aportacions dels agents presents en el sector audiovisual en relació amb la:
Modificació de la Llei 7/2010, de 31 de març, General de la Comunicació Audiovisual, per a traslladar la Directiva (UE) 2018/1808 del Parlament Europeu i del Consell, de 14 de novembre de 2018, per la qual es modifica la Directiva 2010/13/UE sobre la coordinació de determinades disposicions legals, reglamentàries i administratives dels Estats membres relatives a la prestació de serveis de comunicació audiovisual.

El termini per fer les aportacions pertinents és fins el divendres 22 de febrer de 2019 i s’hauran de remetre a secretariacontenidos@mineco.es. Des del Col·legi recomanem enviar-les amb còpia a sec.tecnica@coitt.es amb la finalitat de recopilar la informació de totes les vostres aportacions i enviar una aportació conjunta des del Col·legi.

Per a més informació sobre les preguntes formulades a contestar podeu consultar aquest LINK

Total Page Visits: 1165 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorAudiència i informació pública del projecte de reial decret del Pla Tècnic de la TDT
Artículo siguienteOberta la convocatòria de la Fundació puntCAT per projectes digitals

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí