Audiència i informació pública del projecte de reial decret del Pla Tècnic de la TDT

827

La Secretaria d’Estat d’Avance Digital ha donat inici al tràmit d’audiència i d’informació pública sobre el Projecte de Reial decret pel qual s’aprova el Pla Tècnic Nacional de la Televisió Digital Terrestre(TDT) i es Regulen determinats aspectes per a l’alliberament del segon Dividend Digital el text del qual es publica en el seu portal web, de manera que els ciutadans afectats o qualsevol altre subjecte, persona o entitat pugui exposar les seves opinions o presentar els comentaris i documents que estimi oportú.

El termini per presentar les aportacions que es creguin convenient és fins al 18 de febrer. i s’han d’enviar audiencia.normasteleco@mineco.es. Des del Col·legi recomanem enviar-les amb còpia a sec.tecnica@coitt.es amb la finalitat de recopilar la informació de totes les vostres aportacions i enviar una aportació conjunta des del Col·legi.

Per a consultar tota la informació referent al text del projecte del Reial decret i de la Memòria del Analisis d’Impacte Normatiu podeu consultar aquest LINK

Total Page Visits: 947 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorNovetats ICAEN i formació
Artículo siguienteConsulta prèvia sobre la modificació de la llei General de Comuicació Audiovisual

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí