Obertes Inscripcions als Premis DonaTIC 2019

705

El pròxim 8 d’octubre, dia d’Ada Lovelace, es lliuraran els Premis DonaTIC  que tenen com a objectiu reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur.

Així, per les dones de la nostra professió que esteu interessades en presentar les vostres candidatures de temps fins al 16 de setembre. Inscripció Candidatures

Aquests guardons promouen l’accés de les dones a l’àmbit tecnològic, n’incrementen la presència, reconeixen el paper essencial d’aquelles que ja pertanyen al món TIC i, en definitiva, en fomenten la participació en la construcció de la societat digital amb criteris d’igualtat.
El lliurament dels premis comptaran amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Total Page Visits: 828 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorConvocatòria oberta de la VII edició dels enerTIC Adwards
Artículo siguienteMETGEC: La Unió fa la força

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí