Convocatòria per préstecs de projectes d’inversió i desenvolupament industrial

0
43

El DOGC ha publicat la convocatòria de la línia de préstecs en condicions preferents per al finançament de projectes d’inversió i desenvolupament industrial per als anys 2019-2020 (Resolució EMC 722/2019).

Els ajuts són en forma de bonificació dels interessos d’operacions de crèdit destinades al finançament de projectes d’inversió i desenvolupament industrial per aquest any i el que ve.

Pel que fa a la tramitació, resolució i atorgament es regeix per l’Ordre EMC/219/2018, de 18 de desembre, publicada el 20 de desembre de 2018 on s’aproven les bases reguladores de la línia de préstecs en condicions preferents per al finançament de projectes d’inversió i desenvolupament industrial com aquesta.

Pel que fa al termini de presentació de sol·licituds es el 31 de desembre de 2020 o fins a exhaurir el pressupost per a aquests conceptes. S’han de presentar i formalitzar telemàticament a través del formulari penjat al web de ICF.

86total visits,1visits today

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here