Jornada Telecoms BCN: Gabocom i HellermannTyton

405

HellermannTyton i Gabocom s’han unit per a ser encara més forts i volen celebrar-ho a la pròxima Jornada Telecoms Barcelona. Els pròxims dies 15 i 16 de juny tindrà lloc la Jornada Telecoms en la qual exposaran els productes per a desplegaments de fibra, s’oferiran mostres i fitxes tècniques i es podrà veure i conèixer les solucions que totes dues empreses són capaces de dissenyar intercanviant junts informació, opinions i dubtes.

 

HellermannTyton és líder mundial en solucions d’infraestructura de xarxa de fibra amb alts estàndards de qualitat i rendiment. La seva alta especialització garanteix la durabilitat i eficàcia de les seves instal·lacions, permetent l’estalvi d’espai i la minimització de la interrupció de la xarxa. Dissenys preparats per al futur.

 

Gabocom és líder a Europa en la fabricació de microductos i accessoris per a desplegament de xarxes de fibra òptica. Ofereix als seus clients solucionis per a la reducció de costos d’implantació, i d’operació i manteniment d’infraestructures. Li avalen projectes en col·laboració amb els operadors d’Europa, i a Catalunya, en desplegaments amb les Diputacions i el CTTI.

 

ON? Hotel Porta Fira
Pl. d’Europa, 45, 08908 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona
QUAN? 15 i 16 de juny de 9 a 19 h.

 

Inscripcions

 

Total Page Visits: 504 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorAjudes pel desplegament 5G en carreteres, ferrocarrils i zones rurals
Artículo siguienteConveni iENER’22 i COETTC

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí