Modificacions en la normativa d’ICT

1147
S’acaba de publicar l’Ordre ECE/983/2019, de 26 de setembre, per la qual es regulen les característiques de reacció al foc dels cables de telecomunicacions a l’interior de les edificacions, es modifiquen determinats annexos del Reglament regulador de les Infraestructures Comunes de Telecomunicacions per a l’accés als serveis de telecomunicació a l’interior de les edificacions, aprovat per Reial decret 346/2011, d’11 de març i es modifica l’Ordre ITC/1644/2011, de 10 de juny, per la qual es desenvolupa aquest reglament.
Aquesta modifica 3 aspectes:
  • Introdueix requisits de protecció contra el foc.
  • Modifica aspectes importants de les ICTs amb tot el que comporta, introdueix una toma de FO a l’habitació principal, aclareix les tomes d’STDP a la sala d’estar, introdueix l’ascensor a la ICT, canvia els ordinals del cable de 2 fils de FO, canvia els ordinals i mides del RITs i RITU a més introdueix un d’1 metre per fins a 5PAUs, i es crea el RITU-A per vins a 30 PAUs sense límit d’alçada de l’edifici.
  • Modifica l’ordre ICT/1644/2011 de desenvolupament del reglament d’ICT, l’únic canvi important és l’accent en el crf del CTTI d’acompliment de la tramitació de la ICT per aconseguir la 1a ocupació.
    Per ampliar la informació amb tot detall mira aquest tema en el FÒRUM privat del COETTC.
Total Page Visits: 1160 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCalendari actuacions 2DD
Artículo siguienteJornada ICAEN: Posem l’Energia Solar Tèrmica a punt per a la Transició Energètica

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí