Jornada ICAEN: Posem l’Energia Solar Tèrmica a punt per a la Transició Energètica

826

El próxim 15 d’octubre de 10h a 12:30h tindrà lloc  la jornada“Posem l’Energia Solar Tèrmica a punt per a la Transició Energètica” a la Sala Cotxeres del Palau Robert (Pg. Gràcia 107 de Barcelona). L’organitzen l’Institut Català d’Energia (ICAEN), la Federació de gremis d’instal·ladors de Catalunya – FEGICAT i l’Asociación Solar de la Indústria Térmica – ASIT Solar amb la col·laboració del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida.

Interessant per conèixer tot el necessari per al correcte funcionament de les instal·lacions solars tèrmiques. Un bon manteniment, responsabilitat del titular de la instal·lació, garanteix un benefici econòmic i estalvi energètic dels edificis.

Total Page Visits: 851 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorModificacions en la normativa d’ICT
Artículo siguienteOberta la nova convocatòria de subvencions WIFI4EU

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí