Entrades gratuïtes per l’Advanced Factories

532

Del 3 al 5 de març se celebrarà l’Advanced Factories, la trobada anual dels líders industrials, que reuneix les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, amb les tecnologies que permeten impulsar la competitivitat industrial gràcies a nous models de negoci, nous processos de producció i la implantació de la Indústria 4.0. Tindrà lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

El COETTC com a col·laborador d’aquesta cita industrial i tecnològica té entrades gratuïtes per als ETT interessats en assistir-hi.  Per tal de poder accedir a aquestes invitacions heu d’omplir el següent formulari:

 

Formulari Entrades Gratuïtes

 

Durant aquesta fira se celebra el Industry 4.0 Congress, el major congrés europeu sobre innovació industrial en el qual experts de primer ordre internacional donen les claus per a implementar nous models de negoci i aprofundir en les tendències tecnològiques més capdavanteres entorn a la Indústria Avançada.

També podreu trobar altres esdeveniments com el Leadership Summit, un esmorzar amb els líders industrials del sector, el Talent Marketplace en el qual conèixer les demandes de talent per a cobrir nous llocs de treball relacionats amb la Indústria 4.0, el CIO’s Summit que agrupa diferents conferències dirigides als responsables de IT, el Factory Innovation Theatre, un espai en el qual es presenten les últimes innovacions protagonitzades pels nostres expositors o la  Welcome Party, un espai més de networking en un ambient distès. 

 

Total Page Visits: 628 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorAssemblea General Ordinària COITT/AEGITT 29-02-2020
Artículo siguienteXXV Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya (suspesa)

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí