Red.es : Anunci d’Adhesió per a ser agent digitalitzador del programa Kit Digital

496

Red.es ha publicat en la seva seu electrònica l’Anunci d’Adhesió per a ser agent digitalitzador del programa Kit Digital. Accedir AQUÍ

 

Les entitats interessades a participar com a “agent digitalitzador adherit” poden presentar des d’aquest moment la seva sol·licitud a seu de Red.es. Hauran de reunir requisits com estar al corrent de les obligacions tributàries i enfront de la Seguretat Social i no estar en situació de crisi, tenir el domicili fiscal i centre de prestació de les activitats a la UE, o haver aconseguit un determinat nivell de facturació, entre altres.

 

Els agents digitalitzadors adherits formaran part del “catàleg de digitalitzadors” que es podrà consultar en la web oficial de Acelera pime. Seran, a més, els únics habilitats per a subscriure “acords de prestació de solucions de digitalització” amb les empreses beneficiàries de les ajudes del programa Kit Digital i titulars del bo digital.

 

D’aquesta manera, podran acompanyar-les en els seus processos de transformació digital i prestar les solucions de digitalització que els permetin avançar en el seu nivell de maduresa digital, en àrees clau de digitalització empresarial. Algunes d’aquestes àrees són:

  • La presència a internet, amb la creació o manteniment de pàgina web o la gestió de xarxes socials.
  • El comerç electrònic.
  • La gestió de clients.
  • L’oficina virtual.
  • La intel·ligència empresarial i analítica.
  • L’automatització de processos com la comptabilitat, facturació o inventari.
  • La factura electrònica.
  • Les comunicacions segures.
  • La ciberseguretat.

Amb l’objectiu de facilitar a les pimes i els professionals autònoms l’accés a les ajudes, els agents digitalitzadors adherits podran col·laborar en les tasques de sol·licitud i actuacions de control que es derivin d’aquestes. A més, seran ells els que presentin tota la documentació justificativa i els que rebin el pagament del bo digital cedit pel beneficiari, una vegada s’hagi acceptat la seva justificació.

Per a fer costat als agents digitalitzadors adherits que hagin subscrit acords de prestació de solucions de digitalització amb els beneficiaris, s’ha gestionat una línia de finançament de fins al 100% amb l’Institut de Crèdit Oficial (ICO).

 


El programa Kit Digital impulsat pel Govern d’Espanya té com a objectiu promoure la digitalització de petites empreses, micropimes i autònoms, i contribuir a modernitzar el teixit productiu espanyol. Està dotat amb un pressupost de 3.067 milions d’euros, finançat per la Unió Europea a través dels fons NextGenerationEU, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’Agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025, i té l’objectiu de digitalitzar a prop d’un milió de pimes i autònoms en tot el territori nacional de tots els sectors productius durant els pròxims tres anys. Bases reguladores

 

 

Total Page Visits: 889 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorMesures urgents en l’àmbit energètic per al foment de la mobilitat elèctrica, l’autoconsum i el desplegament d’energies renovables
Artículo siguienteSessió informativa Ajuts a la rehabilitació Energètica d’Edificis PREE 5000

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí