Alemanya també publica l’app pel rastreig de la COVID-19

560

L’app alemana Corn-Warn, informarà als usuaris que han estat a prop, durant almenys 15  min, si poden estar infectats i calcularà el risc d’infecció. A més, oferirà mesures per combatre’l.

Alemania s’uneix a la llista de països que utilitzaran una aplicació mòbil, Corn-Warn, per permetre als usuaris rastrejar els contactes amb casos confirmats de coronavirus i obtenir recomanacions d’acord amb el risc, d’una forma anònima i voluntària (tal i com asseguren les autoritats alemanyes).

El seu funcionament, a l’igual que les ja presentades en altres països, notifica als usuaris si han estat en contacte amb algú que en els 14 dies posteriors a la trobada hagi donat positiu en un test de la COVID-19 utilitzant el Bluetooth en lloc de la geocalització. Per tal que això sigui fiable s’ha d’haver esta en contacte almenys 15 minuts amb aquella persona.

La Corona-Warn calcula a través d’un algorisme el risc d’infecció de l’usuari i aconsella quines mesures de protecció emprendre. No obstant, tota la informació de l’usuari envers l’escala de risc és totalment confidencial i no es guarden ni el lloc ni l’hora en que es produceixen les trobades.

 

Notícies relacionades:

Immuni, la primera app de rastreo de la COVID-19

 

Total Page Visits: 1218 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí