Convocatòria d’ajuts per vehicles elèctrics i instal·lació de punts de recàrrega

1344

El passat mes de setembre es va publicar la RESOLUCIÓ EMC/2214/2020, de 10 de setembre, per la qual es fa pública la convocatòria de l’any 2020 per a la concessió de subvencions del Programa d’incentius a la mobilitat eficient i sostenible (programa MOVES II), que inclou, entre d’altres, subvencions a l’adquisició de vehicles elèctrics i a la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, on se subvencionarà a les comunitats de propietaris la implantació d’infraestructura de recàrrega de tota classe –vinculada o domèstica, convencional, semiràpida i ràpida-. Aquesta línia comptarà amb una dotació de 5,64 milions d’euros.

Els ajuts, que formen part del Programa MOVES II, cobriran des del 30% fins al 40% de la despesa elegible segons beneficiari, amb un màxim de 100.000 euros. La convocatòria tindrà en compte l’ordre d’entrada de les sol·licituds.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà quan s’esgoti el pressupost disponible per a cada actuació, o com a màxim quan hagi transcorregut un any a partir de la data de publicació d’aquesta Resolució al DOGC.

 

MÉS INFORMACIÓ

 

Total Page Visits: 1040 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorNous canals TDT 2020. Apagada 30 setembre
Artículo siguienteCurs online d’Expert en Instal·lacions Elèctriques Alta Tensió i Centres de Transformació

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí