Xerrada de Seguretat Privada i Protecció de Dades d’ADSI

925

El pròxim dimarts 21 de febrer a les 18h tindrà lloc a l’ Hotel SERHS Rivoli a Barcelona el primer “Dimarts amb… Seguretat Privada i Protecció de Dades” d’ADSI. La xerrada serà impartida per Ivan Bayo, advocat expert en LOPD i assessor en LOPD d’empreses i associacions de Seguretat Privada.
Els interessats en assisitir-hi heu d’omplir aquest FORMULARI, tal com ens sol·liciten des de l’organització.

L’objectiu és fer un repàs dels elements essencials de les obligacions que comporta la normativa i s’analitzaran qüestions relatives a les dificultats amb les quals s’han trobat les empreses del sector de la seguretat privada en la seva adaptació al nou marc normatiu, tenint en compte les especialitats d’aquest sector en matèries com el tractament de dades a través de videovigilància, l’ús de drons, les avaluacions d’impacte per a nous tractaments de dades o l’atenció a l’exercici dels drets dels interessats.

PROGRAMA:
18.00-18.15 h Presentació del President d’ADSI – Eduard Zamora.
18.15-19.30 h Ponència del Sr. Iván Bayo, advocat expert en LOPD.
19.30-20.00 h Precs i preguntes moderat pel President d’ADSI – Eduard Zamora.
20.00 h Tancament de la sessió i gaudi es podrà gaudir d’un refrigeri per a tots els assistents, on, com sempre, podrem fer networking i conversar sobre el contingut d’aquesta jornada i altres temes d’interès del sector.

Data: Dimarts 21 de febrer
Horari: 18h
Lloc: Hotel SERHS Rivoli  Rambla, 128 (Barcelona)

 

 

 

Total Page Visits: 1994 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs d’Iniciació al CYPECAD
Artículo siguienteSessió tècnica sobre l’ENS – ISO 27001 – ISACA

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí