Curs gratuït CYPECAD MEP. Instal.lació de la Geotèrmia en un edifici

548

El pròxim 3 de novembre de 10h a 12h s’impartirà el curs online gratuït amb el CYPECAD MEP de CYPE d’instal·lació de la Geotèrmia en un edifici.

 

El mòdul Sistemes de captació d’energia geotèrmica, integrat en la solapa Climatització del programa CYPECAD MEP, ha estat concebut per a dimensionar i pressupostar sistemes de captació d’energia geotèrmica per a edificis.

 

Els sistemes de bomba de calor geotèrmica són sistemes de baixa entalpia que se serveixen d’una bomba de calor i un sistema de captació en el subsòl per a aprofitar la temperatura d’aquest. El mòdul Sistemes de captació d’energia geotèrmica de CYPECAD MEP permet a l’usuari dissenyar el bescanviador de calor geotèrmica necessària per al correcte funcionament de la instal·lació, a partir de la selecció d’una bomba de calor geotèrmica i de la definició de les necessitats energètiques a cobrir per aquesta.

 

Registra’t ara!

 

 

Total Page Visits: 623 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs gratuït CYPE d’Introducció al BIMServer.center
Artículo siguiente¿Cómo funcionan las celdas solares?

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí