Curs gratuït CYPE d’Introducció al BIMServer.center

595
El pròxim 27 d’octubre de 10h a 12h comença el curs GRATUÏT d’introducció al BIMServer.center de CYPE, xarxa social professional especialitzada en el sector de la construcció que permet el contacte entre professionals i empreses d’aquest sector.

 

Mitjançant la tecnologia Open BIM és possible implantar un flux de treball col·laboratiu, multidisciplinari i multiusuari que permet el desenvolupament de projectes de manera oberta, coordinada i simultània entre els diferents tècnics o agents intervinents.

 

La manera de treballar que proposa CYPE és diferent de la proposta dels fluxos de treball basats en les eines BIM prèviament existents en el mercat. En aquesta pàgina es presenta la forma de treball proposada per CYPE, en la qual el contingut del projecte BIM no està vinculat a cap aplicació o programa concret.

 

Registra’t ara!

 

 

Total Page Visits: 1147 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl espectro electromagnético
Artículo siguienteCurs gratuït CYPECAD MEP. Instal.lació de la Geotèrmia en un edifici

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí