Jornada METGEC. “El futur de les ciutats a debat”

1123
La Mesa d’Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC) organitza la trobada virtual “El futur de les ciutats” amb una experta i dos experts per parlar de tres temes cabdals per el desenvolupament urbà del segle XXI: l’autoconsum, la mobilitat i la xarxa 5G (COETTC). Serà el proper 27 de novembre, de 10h a 11.30h per ZOOM.

 

Com a associació compromesa amb l’esdevenir del país, la METGEC ha preparat un esdeveniment virtual titulat “El futur de les ciutats, a debat”. La trobada tractarà qüestions que ja estan marcant el present de les nostres ciutats i que, sens dubte, tindran una gran importància els propers anys.

 

PROGRAMA

· Generació distribuïda i autoconsum a les ciutats, a càrrec d’Alberto Basté, Enginyer Tècnic Industrial.
· La democratització de la mobilitat, la clau de volta del futur, per Nel·la Saborit, Enginyera Tècnica d’Obres Públiques.
· 5G, una oportunitat (COETTC), a càrrec de Sergi Figuerola, Enginyer Tècnic de Telecomunicació.
Modera Miquel Darnés, president de la METGEC i degà del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.

 

IMPARTIT PER:

· Alberto Basté. Enginyer Tècnic Industrial, especialitat en Mecànica. Certificat com a expert en auditories energètiques. Actualment és soci i consultor energètic d’Energestic. Des del 2018 col·labora obertament amb el Col·legi, exercint com a president de la Junta Rectora de la Comissió d’Energia i coordinador del Post Grau de Gestió energètica eficient d’ENGINYERS BCN.

· Nel·la Saborit. Enginyera civil. Especialista en transports i mobilitat i màster en Sistemes Intel·ligents de Transport per la UPC. Ha treballat en diferents organismes de la Generalitat. Com a professional autònoma ha col·laborat en diversos projectes de mobilitat a la ciutat de Barcelona i a Sabadell. Actualment forma part del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, on s’encarrega dels temes relacionats amb la  mobilitat, urbanisme, infraestructures i les tasques de cura.

· Sergi Figuerola. Enginyer Tècnic de Telecomunicació, Enginyer i Doctor en Enginyeria de Telecomunicació pel departament de Teoria i Comunicacions de Senyal de la UPC, PDG-2019 per l’IESE i Màster en Gestió de Projectes per La Salle (URL). Actualment és director de Tecnologia i Innovació de la Fundació i2CAT, membre fundador i CTO de 5GBarcelona, assessor extern de la Venture Builder 5GVentures, codirector acadèmic del postgrau de 5G de la UPC i coeditor de l’estratègia del New Space a Catalunya.

 

Data i hora: 27 de novembre, de 10 h a 11.30 h.
Lloc: Plataforma Go-To-Meeting

 

INSCRIPCIONS

 

 

METGEC, associació que agrupa 13 corporacions que representen uns 15.000 professionals de l’enginyeria, et convida a assistir-hi i escoltar el que els experts en l’urbanisme del futur tenen a dir.

 

 

Total Page Visits: 995 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorCurs gratuït de climatització amb radiadors i terra radiant. CYPECAD MEP
Artículo siguienteLas Ecuaciones de Maxwell en 5 Minutos

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí