Curs on line “Expert en Instal·lacions Bàsiques”

854

DmELECT ofereix el curs online d’Expert en instal·lacions bàsiques. Xarxes obertes a l’atmosfera. Abast, IPCI, conductes d’aire. Lampisteria, sanejament i gasos combustibles. Places limitades! Telèfon de contacte 950 120 757.

Dates: Primera setmana 12, 13 14 i 15 d’abril. Segona setmana 19, 20, 21 i 22 d’abril.

Horari: A les 16:15h es rebrà un e-mail d’invitació. De 16:30h a 18:00h Primera part. De 18:00h a 18:30h Descans. De 18:30h a 20:00h Segona part.

 

Preus (durada de dues setmanes)
– Curs amb programa gratuït dmELECT. 150 € + IVA
– Curs sense programa dmELECT. 125 € (sol el curs, no inclou IVA)

 

Documentació. Llibres en PDF i fitxers:

  • Llibre d’instal·lacions tèrmiques i fluids.
  • Instal·lacions de fluids. Conceptes i casos pràctics.
  • Fitxers DmELECT .IED amb instal·lacions per a seguiment i comprovació de les explicacions (si té els programes de dmELECT podrà reproduir el curs amb el professor, si no, li enviaran a l’inici del curs.

Es resoldrà i aclarirà:
Com funcionen diverses bombes en paral·lel? Com podem simular un grup de pressió a velocitat variable, mantenint la pressió de sortida? Com funciona un ruixador automàtic? Com calculem xarxes de rec amb degotadors, aspersors, etc? Com es dissenyen i optimitzen aquestes xarxes?

1- Circuits oberts. Lampisteria, sanejament. Xarxes de protecció contra incendis IPCI (càlcul de la càrrega de foc i obtenció dels sistemes de protecció necessaris).
2- S’expliquen les pèrdues de càrrega longitudinals i locals o singulars en una canonada d’aigua o en un conducte d’aire. Com s’emmagatzema l’energia en aigua H (altura piezomètrica).
3- Com funciona una vàlvula reductora de pressió, una bomba hidràulica (corbes).
4- Càlcul del cabal que proporciona un emissor (element del qual el cabal depèn de la pressió), BIE, ruixador automàtic, degotador, aspersor, etc. Com s’emmagatzema l’energia en aire (Pressió estàtica i dinàmica), com es calculen peces especials Tes, Colzes, Bifurcacions…
5- Pèrdues en xarxes de Gas, BP, MP i AP.
6- Quin cabal és capaç d’evacuar una canonada d’una determinada secció i pendent, funcionant a làmina lliure (clavegueram i sanejament).

 

Programa i contingut

 

Full d’inscripció

 

 

Total Page Visits: 3032 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs gratuït de Disseny i Càlcul de la Solar Tèrmica amb el CYPECAD MEP
Artículo siguienteAssemblea General Ordinària COITT/AEGITT 24-04-2021

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí