Jornada formació ISACA BCN 13 febrer: “De les tendències del 2023 als desafiaments pel 2025”

195

El pròxim 13 de febrer a les 18:00 h. ISACA Barcelona ha organitzat la xerrada “De les tendències del 2023 als desafiaments pel 2025” a càrrec de Santi Romeu, Cap d’Unitat de Ciència i Analítica de Dades Àrea del CIC4Ciber de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

 

Les ciberamenaces ja estan darrere d’alguns dels principals riscos de la societat actual, cada vegada més digital, més interconnectada, globalitzada, canviant i complexa, i esdevé imprescindible entendre-les per poder avançar-se a les seves causes i preveure’n les conseqüències. Durant la jornada, tractarem les principals tendències en matèria de ciberseguretat i el comportament del cibercrim durant el 2023, i analitzarem què vindrà el 2024.

 

L’enllaç conferència

Codi d’accés: 369-737-229
España: +34 932 75 2004

 

*NOTA: És important que desactiveu la càmera i el micro per facilitar la conferència. Els socis d’ISACA és important que indiquin el seu codi com a membre d’ISACA per gestionar els CPEs.

 

Total Page Visits: 244 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorEntrades pels col·legiats del COETTC al MWC 2024
Artículo siguienteEl COETTC amb l’ACUSTICAT 2024. V Congrés d’Acústica de Catalunya

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí