Acte d’inauguració de les obres a la Torre dels Soldats d’Avinyó

952

Aquest passat diumenge 9 de maig, el COETTC va ser invitat a l’acte d’inauguració de les obres de la Torre dels Soldats, situada a la població d’Avinyó, coincidint amb la celebració de la Fira dels Matiners. Les obres realitzades per la Diputació de Barcelona, tenien l’objectiu de recuperar i adequar la visita a la torre, culminant el procés de restauració engegat pel Servei de Patrimoni Arquitectònic Local (SPAL), amb l’objectiu de consolidar i realçar el valor del monument.

 

 

 

 

En la visita es pot veure la nova estructura metàl·lica que s’ha instal·lat per tal d’accedir a tots els punts d’interès, completant la visita al mirador situat al nivell del terrat, on gaudir de les vistes que envolten la torre.

 

La torre dels Soldats és una edificació construïda el 1852, durant la Segona Guerra Carlina o Guerra dels Matiners, que servia per facilitar les comunicacions i formava part de la xarxa de telegrafia òptica de la línia de Manresa a Girona per Vic, comunicant-se visualment amb les estacions veïnes situades a Artés i Sant Feliu Sasserra.

 

Mes informació

 

 

Total Page Visits: 953 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorInscriu-te ja a LaNit2021! La gran trobada del sector TIC torna a l’Auditori
Artículo siguienteCOETTC col·laborador del Advanced Factories 2021. Sorteig de 5 entrades pels seus col·legiats!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí