Entrega del títol habilitant professional al premi millor expedient en telemàtica de la URV

1813

El passat 26 d’octubre, va tenir lloc l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2018-2019 de l’ETSE-URV, amb l’assistència entre d’altres autoritats del President del Consell Social, Joan Pedrerol i convidats del sector i l’àmbit universitari.
Durant l’acte també va tenir lloc, l’entrega del Títol Habilitant Professional Premi al Millor Expedient en Telemàtica de la URV. En aquest cas, Jordi Farrè degà del COETTC va ser l’encarregat de fer el lliurament d’aquest guardó a l’estudiant Eva Pujals, qui ha estat la millor de la seva promoció.  Aquesta jornada se suma a les ja realitzades a diverses universitats de Catalunya com la UPC Castelldefels, la UAB o la URL-La Salle.

En el transcurs de l’acte, Farré va fer una acurada explicació del que és i el que significa la nostra professió i la importància d’aquest titol habilitant habilitant tal com ja es va fer a la URL-La Salle i la UAB. En aquest sentit, hi ha programades altres xerrades sobre aquest tema abans de finals d’any.
A la sortida de la Sala, es va convidar a un refrigeri a tots els assistents.

Total Page Visits: 1847 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorGoogle, Apple, Facebook i el nou amor incondicional pels països nòrdics
Artículo siguienteCurs on line-presencial d’Expert en Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió i Energies Renovables

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí