COETTC col·laborador del Advanced Factories 2021. Sorteig de 5 entrades pels seus col·legiats!

395

 

Del 8 al 10 de juny se celebrarà l’Advanced Factories, la trobada anual dels líders industrials, que any rere any reuneix les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, juntament amb les tecnologies que permeten impulsar la competitivitat industrial gràcies a nous models de negoci, nous processos de producció i la implantació de la Indústria 4.0.

 

La fira tindrà lloc al CCIB, Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Si vols assistir-hi gratuïtament el COETTC, com a col·laborador d’aquesta cita industrial i tecnològica, regalarà entrades gratuïtes als col·legiats interessats. No t’ho perdis!

 

 

Entrades gratuïtes

 

 

Total Page Visits: 491 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí