El “retrofit”: convertir un vehicle de gasolina en un d’elèctric

778

El vocal del COETTC, Bruno Tomás Marchena, va col·laborar el passat 16/07/2021 a la notícia que va emetre el Telenotícies vespre de TV3 sobre la possibilitat de convertir un vehicle de gasolina en un d’elèctric. És el “retrofit”, una tendència que comença a arribar a casa nostra, que vol donar una segona vida al vehicle de combustió, dièsel o gasolina, i transformar-lo en elèctric i una oportunitat de negoci per als ETT i els tallers mecànics.

 

En un taller de Canyamars, al Maresme, han començat a electrificar un Volkswagen Escarabat i, quan l’acabin, tenen previst convertir-ne un altre. Els vehicles són d’en Mathias Alhert i l’enginyer que lidera el projecte, Bruno Tomàs Marchena, ha explicat que l’autonomia del vehicle serà de 100 km, però podria augmentar si finalment s’hi fa una inversió més elevada. Comenta també que algunes particularitats tècniques de la conversió són que “En els vehicles molt antics que no tenen electrònica i amb canvi manual, és relativament senzill, però, com més modern és el vehicle, o si té canvi automàtic, es complica molt la conversió”.

 

 

 

Veure noticia

 

 

Total Page Visits: 1791 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorNova normativa de ciberseguretat
Artículo siguienteQuin és l’operador amb millor cobertura?

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí