METGEC: La Unió fa la força

948

Des de fa temps estem constituint la Mesa d’Enginyeria Tècnica i Graduats de Catalunya (METGEC), en aquest moments està en procés de registre al departament de justícia. És una gran pas per les enginyeries tècniques i els graduats perquè deixem les nostres discrepàncies enrere per caminar junts cap la direcció correcta. I en aquest sentit s’expressa Miquel Darnès president de METGEC i degà del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona en el seu article “La unió fa la força” i que creiem que s’ha de difondre dins el nostre col·lectiu d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació.

Com podreu comprovar a la nostra Història al igual que els Industrials nosaltres també vam tenir enginyers de segona (RD de 14/12/1864), la nostra 1era associació es va crear al 1847. I el títol acadèmic professional d’Enginyers de Telecomunicació es va crear per decret el 1922 amb efectes des de 1913, es a dir, tenim una historia inversa quan a la creació de l’Enginyer Tècnic i l’Enginyer que la dels Industrials, en el 1er cas va ser l’Enginyer i desprès el Enginyer Tècnic. Però totes aquestes semblances i diferències vistes amb els ulls del temps lluny de ser èxits puntuals son globalment el motiu de molts desencerts que donen validesa al títol de l’article, “la unió fa la força”.

 

 

Total Page Visits: 1335 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorObertes Inscripcions als Premis DonaTIC 2019
Artículo siguienteDesheredados del Segundo Dividendo Digital, 700MHz, TDT 2

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí