Els Administradors de Finques també han d’estar col·legiats per exercir

3273

Una sentència del Tribunal Suprem ha reconegut que per administrar una finca s’ha d’estar col·legiat i ha anul·lat la inscripció d’una empresa anomenada “Asociación Profesional de Administradores de Fincas” (APAF), ja que el seu nom i els serveis que ofereix poden causar confusions als consumidors.
SETÈNCIA TRIBUNAL SUPREM
Aquesta és una bona notícia per al nostre col·lectiu, ja que, com a posseïdors del títol d’Enginyer Tècnic de Telecomunicacions es pot exercir com a Administradors de Finques sempre i quan s’estigui col·legiat.

Total Page Visits: 2453 - Today Page Visits: 4
Artículo anteriorLa vostra opinió pot anar més enllà
Artículo siguienteReseguint la història de la professió

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí