Jornada ISACA. Conseqüències del nou Esquema Nacional de Seguretat

67

El pròxim 14 de setembre a les 18h. ISACA Barcelona ha organitzat la conferència Conseqüències del nou Esquema Nacional de Seguretat (ENS), després d’un camí d’11 anys, impartida per José Luis Colom, expert en auditories de certificació de l’ENS, col·laborador del Centro Criptológico Nacional (CCN) i col·legiat del COETTC.

 

 

L’Esquema Nacional de Seguretat (ENS) ha experimentat diferents canvis, directes i indirectes, al llarg de la seva història. Tractarem quins són els pròxims a produir-se i la seva justificació. Parlarem també de la pròxima figura a ser regulada: El Responsable de Ciberseguretat (RCSEG)”.

 

ENLLAÇ CONFERÈNCIA

 

*NOTA: És important que desactiveu la càmera i el micro per facilitar la conferència. Els socis d’ISACA és important que indiquin el seu codi com a membre d’ISACA per gestionar els CPEs.

 

 

 

Total Page Visits: 199 - Today Page Visits: 6

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here