Presentació del Think Tank ICF organitzat per Argelich Network

746

El passat 18 d’abril es va celebrar a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la Univertsitat de Barcelona el Think Thank Intelligent Community Forum(ICF) amb l’assistència de  John G. Jung, cofundador de l’entitat i acompanyat, entre d’altres, per Agustí Argelich, representant de l’ICF a Espanya, altres països europeus i America Llatina. L’acte va estar organitzat per Argelich Network i l’ICF i hi van assistir més de 200 persones.

Intelligent Community Forum (ICF) és un Think Tank que té com a missió ajudar a les comunitats a utilitzar les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) per crear prosperitat inclusiva, superar els desafiaments socials, millorar el seu govern i enriquir la qualitat de vida dels seus habitants. ICF és una xarxa global de ciutats i regions molt significatives.

 

 

Total Page Visits: 757 - Today Page Visits: 2

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí