Presentació del Think Tank ICF organitzat per Argelich Network

921

El passat 18 d’abril es va celebrar a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la Univertsitat de Barcelona el Think Thank Intelligent Community Forum(ICF) amb l’assistència de  John G. Jung, cofundador de l’entitat i acompanyat, entre d’altres, per Agustí Argelich, representant de l’ICF a Espanya, altres països europeus i America Llatina. L’acte va estar organitzat per Argelich Network i l’ICF i hi van assistir més de 200 persones.

Intelligent Community Forum (ICF) és un Think Tank que té com a missió ajudar a les comunitats a utilitzar les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) per crear prosperitat inclusiva, superar els desafiaments socials, millorar el seu govern i enriquir la qualitat de vida dels seus habitants. ICF és una xarxa global de ciutats i regions molt significatives.

 

 

Total Page Visits: 961 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorAtents a les SANCIONS per no actuar via electrònica amb l’administració
Artículo siguienteÈxit de la IX Cursa de la Intercol

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí