7a Edició AI & BIG DATA Congress

474

CONEIX COM LES EMPRESES AFRONTEN EL FUTUR DE LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL

 

Els dies 14 i 15 de setembre de 2021 se celebrarà a l’Auditori AXA Barcelona la 7a edició del congrés de referència sobre Intel·ligència Artificial i Big Data en el sector empresarial organitzat per CIDAI, Centri of Innovation for Data Tech and Artificial Intelligence. El congrés es podrà seguir en format presencial i en línia (live streaming). En aquesta edició es reforçarà els continguts sobre Intel·ligència Artificial cada vegada més present i convergent. De nou oferirem sessions d’estratègia, tecnologia i workshops especialitzats.

 

Programa PDF

 

Què trobaràs en el programa?
El congrés serà de nou el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que volen o estan realitzant projectes en l’àmbit AI & Big Data. Un espai per a explicar què s’està fent a Barcelona i la resta del món. En el programa presentarem tendències i best practices d’empreses pioneres, novetats tecnològiques i la seva aplicació; i casos d’èxit explicats al detall.

 

     INSCRIPCIONS     

 

 

Total Page Visits: 902 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorJornada ISACA. Conseqüències del nou Esquema Nacional de Seguretat
Artículo siguienteEl COETTC a l’acte Institucional a Marçà en motiu de la Diada

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí