Informació resintonització canals TDT 2on dividend digital

1146

El 14 de novembre es van iniciar les emissions del canals TDT a causa de la implantació del segon dividend digital. Les comunitats amb antena col·lectiva que es s’han vist afectades són principalment les de comarques Gironines, Tarragonines i Ponent. Així, per adaptar-se les instal·lacions col·lectives de recepció de televisió dels edificis es disposarà d’un termini de 6 mesos i d’ajudes per aquest fi.
La Generalitat ha facilitat per a les persones usuàries la informació pertinent que està en el cartell que es pot imprimir i penjar en aquelles comunitats on realitzeu modificacions en les capçaleres de recepció de la TDT.
Tot aquest desplegament en el canvi de freqüències que s’està produint es deu a l’alliberament del Segon Dividend Digital, que permetrà el pròxim desplegament de xarxes ultraràpides 5G en la banda de 700 MHz.
CARTELL

Documents d’interès:
Llistat de poblacions amb canvi de freqüències
Carta enviada als ajuntaments

Més notícies:
Nous canals TDT.2019. Segon Dividend Digital Catalunya
Desheredados del Segundo Dividendo Digital, 700MHz, TDT 2, 5G, IoT
Recomanacions per als nous aparells de TV

Total Page Visits: 1390 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorConsulta pública prèvia per elaborar el projecte per a la seguretat de les xarxes i serveis 5G
Artículo siguienteLa dona enginyera agafa el protagonisme a la 2na edició dels Premis de Telecomunicació de Múrcia

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí