Informació resintonització canals TDT 2on dividend digital

0
26

El 14 de novembre es van iniciar les emissions del canals TDT a causa de la implantació del segon dividend digital. Les comunitats amb antena col·lectiva que es s’han vist afectades són principalment les de comarques Gironines, Tarragonines i Ponent.

La Generalitat ha facilitat per les persones usuàries, la informació pertinent està en el cartell que es pot imprimir i penjar en aquelles comunitats on realitzeu modificacions en les capçaleres de recepció de la TDT.

CARTELL

Més notícies:

Nous canals TDT.2019. Segon Dividend Digital Catalunya
Desheredados del Segundo Dividendo Digital, 700MHz, TDT 2, 5G, IoT
Recomanacions per als nous aparells de TV

Total Page Visits: 279 - Today Page Visits: 1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here