Informació resintonització canals TDT 2on dividend digital

0
548

El 14 de novembre es van iniciar les emissions del canals TDT a causa de la implantació del segon dividend digital. Les comunitats amb antena col·lectiva que es s’han vist afectades són principalment les de comarques Gironines, Tarragonines i Ponent. Així, per adaptar-se les instal·lacions col·lectives de recepció de televisió dels edificis es disposarà d’un termini de 6 mesos i d’ajudes per aquest fi.
La Generalitat ha facilitat per a les persones usuàries la informació pertinent que està en el cartell que es pot imprimir i penjar en aquelles comunitats on realitzeu modificacions en les capçaleres de recepció de la TDT.
Tot aquest desplegament en el canvi de freqüències que s’està produint es deu a l’alliberament del Segon Dividend Digital, que permetrà el pròxim desplegament de xarxes ultraràpides 5G en la banda de 700 MHz.
CARTELL

Documents d’interès:
Llistat de poblacions amb canvi de freqüències
Carta enviada als ajuntaments

Més notícies:
Nous canals TDT.2019. Segon Dividend Digital Catalunya
Desheredados del Segundo Dividendo Digital, 700MHz, TDT 2, 5G, IoT
Recomanacions per als nous aparells de TV

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here