Tramitació en la posada en servei de les instal·lacions baixa tensió

601

Us informem que a partir del dia 12 de gener de 2022 la posada en servei de les instal·lacions de baixa tensió es realitzaran amb un nou formulari que no caldrà descarregar en pdf, donat que les dades de la instal.lació caldrà informar-les en la mateixa pantalla.

 

És un nou sistema de tramitació basat en HTML que anirem estenent progressivament a tots els tràmits. El nou sistema permet desar l’esborrany de les dades en qualsevol moment, per recuperar-lo més tard des de l’àrea privada per completar-lo i enviar-lo a tramitar.

 

A banda d’aquest canvi en la descàrrega del formulari, el sistema de tramitació és idèntic.

 

 

+INFO. Com tramitar amb formularis HTML 

 

 

Total Page Visits: 869 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorProgrames Màster UPM
Artículo siguienteÚltima Milla (2021)

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí