Entrades per IOT Solutions World Congress i ISE 2023

454

Del 10 al 12 (IOTSWC) i del 10 al 13 (ISE) de maig, al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, se celebrarà l”IOT Solutions World Congress (IOTSWC), l’esdeveniment líder internacional sobre transformació de la indústria a través de tecnologies disruptives, i Integrated Systems Europe (ISE), el major esdeveniment mundial per a professionals del sector audiovisual i d’integració de sistemes. Els assistents podran descobrir totes les novetats d’un ecosistema únic sobre la transformació digital per a professionals de multitud de sectors.

 

Els col·legiats del COETTC interessats ens assitir-hi poden optar a una acreditació gratuïta a la zona expositiva i un 50% de descompte per a les acreditacions Full Congress Pass. A més, el mateix passi donarà accés al BCN Cibersecurty Congress.

 

No t’ho pensis i aconseguei la teva entrada!

 

Entrades / Codi promocional

 

 

Total Page Visits: 516 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorJornada Programa UNICO Edificis: Què, com i ajudes
Artículo siguienteTaller pràctic PRESENCIAL. Certificació Energètica amb Cypetherm HE Plus

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí