Entrades gratuïtes al MWC i 4YFN pels col·legiats del COETTC

735

Un any més el COETTC, conjuntament amb el Mobile World Congress i 4 Years From Now, vol invitar a 5 dels seus col·legiats a assistir a la reunió més important de la comunitat internacional de startups, on innovadors, fundadors, creadors i líders del sector es reuneixen per donar forma al futur.

 

Després de la seva cancel·lació el 2020 i la celebració d’una edició en petit format el 2021, la Fira de Barcelona tornarà a acollir del 28 de febrer al 3 de març, amb tres vegades més espai que l’any passat, conferències, exposicions i lliuraments de premis amb invitats com Google, Vodafone, Huawei o Orange.

 

Les entrades se sortejaran el pròxim 21 de febrer. No et perdis aquesta oportunitat! 

 

 

Formulari

 

 

Total Page Visits: 777 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorSessió informativa Ajuts a la rehabilitació Energètica d’Edificis PREE 5000
Artículo siguienteCurs Instal·lacions elèctriques de Baixa Tensió

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí