Sessió informativa Ajuts a la rehabilitació Energètica d’Edificis PREE 5000

422

El 16 de febrer de 2022 a les 16:00h, es realitzarà la sessió informativa sobre els ajuts a la rehabilitació energètica d’edificis PREE 5000.

 

Davant la imminent publicació de la convocatòria dels ajuts a la rehabilitació energètica d’edificis PREE 5000, des de l’Institut Català d’Energia us convidem a la sessió informativa per resoldre tots els dubtes en relació als ajuts.

 

El programa PREE 5000 subvenciona actuacions de renovació del parc immobiliari existent, per millorar la seva eficiència energètica i reduir el seu consum d’energia. Els ajuts s’adrecen a persones propietàries d’edificis, comunitats de propietaris, empreses de serveis energètics, administracions, comunitats d’energies renovables i comunitats ciutadanes d’energia, de municipis de repte demogràfic, és a dir, de fins a 5.000 habitants.

 

La sessió tindrà lloc a través del nostre canal de Youtube @energiacat el proper 16 de febrer a les 16h i consistirà en una primera part on es donarà informació general dels ajuts, i una segona part explicativa sobre la tramitació de les sol·licituds.

 

Per assistir a la sessió no cal inscripció prèvia. Us podeu connectar directament a través d’aquest enllaç.

 

Total Page Visits: 661 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorRed.es : Anunci d’Adhesió per a ser agent digitalitzador del programa Kit Digital
Artículo siguienteEntrades gratuïtes al MWC i 4YFN pels col·legiats del COETTC

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí