Jornada formació ISACA BCN: “Suma-t’hi, involucrant a les persones en la transformació digital”

430

El pròxim 12 de setembre a les 18.00 h. ISACA Barcelona ha organitzat la xerrada “Suma-t’hi, involucrant a les persones en la transformació digital”, a càrrec de Toni Ayala, Director d’Innovació i Seguretat a MGC Insurance.

 

Ens parlarà de com la transformació digital està entre les principals prioritats que té qualsevol organització. Fer arribar aquesta necessitat de transformació a totes les persones de l’organització és especialment difícil, per això definir un projecte que englobi les múltiples accions dintre de l’empresa que busquen aquesta evolució, genera una alta vinculació de tots els membres envers la millora que aportarà aquesta transformació.

 

En la sessió es farà una revisió de com el projecte inicial va esdevenir un pla, i com s’ha convertit en l’autèntic motor de la Innovació dintre de l’empresa.

 

Enllaç per a participar en la conferència
España: +34 932 75 1230
Codi d’accés: 590-419-213

 

*NOTA: És important que desactiveu la càmera i el micro per facilitar la conferència. Els socis d’ISACA és important que indiquin el seu codi com a membre d’ISACA per gestionar els CPEs.

 

 

Total Page Visits: 457 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC amb la Intercol·legial al Liceu
Artículo siguienteConveni Anfix i COETTC

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí