Congrés “El creuament de la llei i la tecnologia en els nous entorns disruptius”.

610

Fruit de la col·laboració d’ISACA Barcelona amb la Secció de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l’ICAB, el proper 15 de juny a les 9:30h a la 8a planta de l’ICAB, tindrà lloc el Congrés  “El creuament de la llei i la tecnologia en els nous entorns disruptius”. 

 

Inscripcions socis d’ISACA Barcelona: formacio@icab.catS’ha d’indicar el número de soci

Més informació i agenda

 

Programa provisional

 

Ciberseguretat i Auditories de Riscos Tecnològics a les empreses

9:30h-10:00h Recepció i registre assistents.

10:00h-10:15h  Presentació de la Jornada. Benvinguda i presentació de la Jornada à càrrec de Marc Gallardo, President Secció TIC de l’ICAB i Joan Figueras, President ISACA BCN Chapter.

10:15h-11:00h Conferència Privacitat i Machine Learning. Ètica i Negoci. L’equilibri de forces a l’era Ciber. Ramsés Gallego, International CTO OpenText Cybersecurity

11:00h-12:00 Taula rodona: Últimes tendències en el frau del CEO, phishing i ransoware. Ruth Sala, Advocada. Cristina Muñoz Aycuens, Director at Forensic. Juan Carlos Ruiloba, CEO-CTO SIT1. Modera: Manel Martinez, Advocat.

12:00h-12:30h Cafè.

12:30h-13:15h Ponència Arquitectures de confiança zero (ZTA): la identitat digital descentralitzada del Eidas2 i el rol del blockchain europeu. Nacho Alamillo, Advocat, CISA, CISM, CDPSE, COBIT 5-f, ITIL V3-f Director Astrea La Infopista Jurídica S.L.

13:15h-14:00h  Ponència Ground control to Major Tom. Rosa Ortuño, CiberSecurity Expert &Compliance IT, OptimumTIC

14:00-15:30h Pausa Dinar.


Tecnologies Disruptives:  IA/Big Data i Web3 

15:30h-16:30h Taula Rodona: IA sense límits: explorant el potencial i els reptes de la tecnologia del futur. Agustí Cerrillo, Catedràtic de Dret Administratiu, UOC. Arantxa Casanovas, Advocada, Optimum TIC. Jordi Bacaria, Advocat. Modera: María Loza, Advocada.

16:30h-17:30h Taula Rodona: Criptorevolució: destriant la Web3 i la Tokenització en la nova economia digital. Cristina Villasante, Advocada. Cristina Carrascosa, Advocada, ATH21. Elisenda Fàbrega, Head of Legal, Briccken.  Modera: Vanesa Alarcón, Advocada.

17:30h Conclusions i cloenda.

 

 

Total Page Visits: 1006 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorInscripcions AI & Big Data Congress – 27 i 28 setembre
Artículo siguienteProblemes amb les trucades a mòbils. Entrevista degà COETTC

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí