La subasta de 26 GHz adjudicada a 4 operadors

282

El Gobern adjudica la subasta de 26 GHz a Movistar, Vodafone, Orange i Globe Operator.

L’import final per les concessions atorgades ha estat de 36,2 milions d’euros, amb una durada de 20 anys, prorrogables una vegada per 20 anys més. Movistar, Vodafone i Orange han licitat per 1.800 MHz dels 2.400 MHz en l’àmbit estatal i Globe Operator, per 200 MHz en les concessions autonòmiques, a Castella i Lleó.

 

Amb la subhasta d’aquesta banda, un de les fites del Pla de Recuperació compromès per a 2022, s’afavoreix el desenvolupament de la tecnologia 5G, i Espanya es converteix en un dels països europeus amb més espectre adjudicat en les bandes preferents en el desplegament de xarxes i serveis 5G.

 

Nota de premsa del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital.

 

Noticia relacionada

 

Total Page Visits: 1002 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC a l’acte “Ciència i innovació per transformar Reus”
Artículo siguienteVídeos Curs d’Edificis d’Energia Positiva (PEB)

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí