Premis Millors expedients acadèmics UAB 2023

277

Aquest passat 25 de novembre es va  celebrar l’acte de Graduació del curs acadèmic 2022-2023 de l’Escola d’Enginyeria de la UAB. Durant l’acte, va tenir lloc el lliurament dels Premis als Millors Expedients Acadèmics dels Graus en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació; Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació i Grau en Enginyeria Informàtica i l’entrega dels títols habilitants amb distinció especial, amb els que es dóna la benvinguda a la professió als alumnes premiats.

 

Ignacio Fernández, delegat d’ensenyament i vocal del COETTC va ser l’encarregat d’entregar els títols distintius a Chen Jieni i Adrián Castro i de donar la benvinguda al Col·legi i el premi al millor expedient en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació a Eric Nieto.

 

Enhorabona a tots ells!

Total Page Visits: 294 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorJornada formació ISACA BCN 12 desembre: “Gestió de components de tercers com un element clau del SSDLC”
Artículo siguienteApagada 2G i 3G a Espanya

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí