Inscriu-t’hi! Curs “Millora les teves habilitats directives” (14, 16, 21,23 març)

409

Telecos.cat ha organitzat el curs “Com millorar les teves habilitats directives?”, impartit per Benjamin Almagro, Alejandra Avendaño i Olga Vela.

 

Les habilitats directives són un conjunt de pràctiques, destreses que determinen la manera en la qual interactuem amb les altres persones, com dirigim o liderem a d’altres. Implica desenvolupar competències relacionals, tals com, gestió de persones, coordinació amb altres treballadors, intel·ligència emocional i comunicació que facilitin la construcció i el desenvolupament de l’equip. Parlarem de comunicació i de resolució de conflictes.

 

Data: 14, 16, 21 i 23 de març
Horari: de 16:30h a 18:30h – 8 hores
Preu: 125€ associats telecos.cat i col·legiats COETTC / 195€ NO socis o col·legiats.
Lloc: on line (s’enviaran enllaços just abans del curs)
Inscripcions: formacio@telecos.cat – Tel. 935 513 322

 

Segons l’acord de Telecos.cat amb el COETTC, els nostres col·legiats gaudiran dels mateixos preus que els seus associats. Cal indicar en el formulari que sou col·legiats del COETTC.

 

El curs consta de 3 tallers:  Gestió emocional, gestió de converses i presentacions d’impacte, dissenyats per a proporcionar els recursos que permetin desenvolupar aquestes habilitats.

 

*Treball previ a l’inici del curs: És necessari que els participants enviïn una breu presentació personal en vídeo (entre un i dos minuts) per a treballar-la durant les sessions.

 

Més informació

 

Total Page Visits: 438 - Today Page Visits: 3
Artículo anterior14 febrer: trobada a Tarragona “Programa ajudes UNICO Edificis (ICT)”
Artículo siguienteAprèn a protegir les teves dades personals (nova edició curs el 27/2 i l’1/3)

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí