Webinar “Normativa sobre nous desplegaments d’infraestructures de telecomunicacions per a fibra, 5G i SAWAP”

109

Feceminte ha organitzat aquest dijous 23 de maig a les 9:30h el webinar gratuït “Normativa sobre nous desplegaments d’infraestructures de telecomunicacions per a fibra, 5G i SAWAP”.

 

A inicis del 2024 van veure la llum dues normes UNE d’alta importància per al sector de les telecomunicacions, i que marcaran els pròxims desplegaments d’infraestructures de telecomunicacions, ja que donen les indicacions i característiques tècniques de com han de ser les infraestructures i xarxes que es realitzin a les noves urbanitzacions.

 

Les corporacions locals (Ajuntaments) estan sent informades d’aquestes normes que resolen els seus dubtes i llacunes a l’hora de regular els desplegaments i els requisits que operadors, enginyeries, empreses d’I+M o instal·ladores han de complir en el projecte d’urbanització.

A més, aquestes normes, són la 6a i 7a part d’una família de normes que regula altres aspectes necessaris en els elements urbanístics que es reflectiran en els projectes.

Per donar a conèixer des d’un punt de vista tècnic el que aquestes normes UNE 133100-6 i UNE 133100-7 suposaran per a empreses i professionals d’enginyeria, empreses de desplegaments o instal·lacions, integradors o operadors, el dijous 23 de maig a les 09:30 hores, se celebrarà un webinar gratuït amb la participació i col·laboració de l’Associació Espanyola de Normalització (UNE), el Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació (COIT), l’Associació de Telecomunicacions d’Andalusia (ATELAN) i la Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions (Feceminte).

 

** Per assistir és imprescindible inscripció. Places disponibles fins a esgotar disponibilitat.

 

 

Consulta el programa i reserva la teva plaça

 

 

 

Total Page Visits: 103 - Today Page Visits: 1
Artículo anterior17 maig. Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació
Artículo siguienteCurs “Instal·lació internet per satèl·lit – UNICO Demanda Rural”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí