Cadena SER: Energia Solar Fotovoltaica

637

El 18 d’abril, Jordi Farré -degà COETTC- i Miquel Àngel Mitjans -ETT i col·legiat del COETTC- van col·laborar amb la Cadena SER del Garraf, per parlar de l’energia solar fotovoltaica.

 

Durant l’entrevista es va explicar el motiu pel qual hi ha tants ETTs que es dediquen a ella (Principi funcionament: Unió PN) i els orígens a Espanya amb la creació per part del Govern de “l’Institut d’Energia Solar Fotovoltaica” l’any 1979, dins l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicacions, amb la finalitat de fer útil socialment i econòmicament l’electricitat produïda a partir del sol.

 

La primera instal·lació va ser al Port de Tarragona durant la dècada dels 90 i va esdevenir un referent per a les posteriors instal·lacions que es van realitzar durant el boom de la dècada del 2000 i les posteriors conseqüències favorables, com és l’alt coneixement dintre del sector i la gran activitat per a enginyers i instal·ladors.

 

Des del COETTC es va voler fer èmfasis de la tasca que es fa des del Col·legi unint i facilitant que els col·legiats que s’hi dediquen puguin comentar o resoldre qualsevol dubte quasi al moment a través del seu Taulell d’Anuncis al Telegram i la importància de fer-ho bé a l’hora de fer les instal·lacions, legalitzacions…com també la conveniència de VISAR.

 

Escolta tota l’entrevista.

 

 

Total Page Visits: 1290 - Today Page Visits: 2
Artículo anterior#DiaMundialTIC: “Empoderant els països menys desenvolupats mitjançant les TIC”
Artículo siguienteCurs d’edificis d’energia positiva

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí