La Ciberseguretat ja té el seu Compendi normatiu complet

1176

Espanya ja té publicat el Codi de Dret de Ciberseguretat. Un compendi complet de tota la normativa que afecta a tots els diversos aspectes de la ciberseguretat i seguretat de la informació en l’actualitat des dels seus diversos enfocaments i implicacions.
La recopilació ha estat realitzada per Paco Pérez Bes, Secretari General de l’Institut Nacional de Ciberseguretat amb l’objectiu de posar a la disposició de tots els professionals una eina on puguin trobar, actualitzades, les normes que afectin directament a aquest sector i que resultarà imprescindible per aconseguir una adequada protecció d’empreses, institucions i ciutadans dins d’un estat social i democràtic de dret.
Pels interessats us podeu descarregar el Codi AQUÍ. També saber que aquest es complementa amb un sistema d’alertes per les actualitzacións al qual es pot accedir a través de la inscripció als serveis de BOE a la carta.

Total Page Visits: 937 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorFòrum de la Seguretat de la Informació
Artículo siguienteNovetats en l’eina de verificació i certificació energètica del CTE-HE

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí