Premis Millors expedients acadèmics EETAC ’23

450

El passat divendres, 14 de juliol, es va celebrar l’acte de Graduació de la promoció 2022/23 de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicacions i Aeroespacial de Castelldefels, l’EETAC. Durant l’acte, va tenir lloc el lliurament dels Premis als Millors Expedients Acadèmics en Graus d’Enginyeries de Telecomunicació i l’entrega dels títols habilitants amb distinció especial amb els quals, els COETTC dóna la benvinguda a la professió als premiats.

 

El degà del COETTC, Jordi Farré,  va fer el lliurament a les alumnes Tània Guillot Colls, amb el millor expedient del Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació i Júlia Alós Mairal amb el premi al millor expedient del Grau en Enginyeria Telemàtica. Les dos amb doble titulació i un gran talent, van escollir telecos, i amb esforç i l’ajuda del professorat i companys han estat les més brillants. Dos persones amb caràcters i maneres de fer que han arribat al mateix lloc.

 

Volem aprofitar per reconèixer que entre d’altres, la Tània ha participat en els premis DONA TIC, i la Júlia ha participat en el Saló de l’Ensenyament per promocionar els graduats en enginyeria de telecomunicació.

 

Des de la professió les hi desitgem sort i que continuïn realitzant-se, ara donant servei a la societat que les ha reconegut. Enhorabona!

 

 

Total Page Visits: 760 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCap a la mobilitat sostenible: Programa de pre-acceleració
Artículo siguienteEl COETTC amb el Tour Tecnològic Aslan 2023

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí