El COETTC amb el Tour Tecnològic Aslan 2023

647

Els pròxims dies 27 i 28 de setembre a l’Hotel Sofia 5* de Barcelona l’Associació Aslan celebrarà una nova Edició del Tour Tecnològic @aslan, sota el títol “Seguimos innovando. Seguimos avanzando” i posarà el focus en la importància de la ciberseguretat per la transformació digital; les noves formes de gestionar les infraestructures híbrides o el potencial de la intel·ligència artificial aplicada a la xarxa.

Un espai de trobada i divulgació tecnològica a Catalunya, en el que es donaran cita destacats fabricants IT internacionals, partners tecnològics regionals i responsables IT del sector públic i privat.

Una oportunitat per conèixer la visió de fabricants i proveïdors especialitzats en innovació digital, així com reforçar les relacions entre professionals del sector TIC, administracions públiques i el teixit productiu.

 

Des del COETTC, com a suport institucional a Catalunya, us invitem a inscriure-us gratuïtament al Tour i gaudir de totes de conferències!

 

 

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

 

 

Total Page Visits: 1089 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorPremis Millors expedients acadèmics EETAC ’23
Artículo siguienteCurs d’edificis d’energia positiva ICAEN

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí