Jornada sobre Instal·lacions d’autoconsum amb biomassa

1192

El pròxim 25 de maig, la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès és l’escenari on tindrà lloc la Jornada Tècnica d’ Instal·lacions d’autoconsum amb biomassa amb l’objectiu de desvetllar com desenvolupar aquests tipus de projectes tant en el sector residencial, com en el terciari i industrial, així com l possibilitat de realitzar hibridacions amb sistemes d’energia solar fotovoltaica.
Aquest acte s’emmarca amb l’actual normativa vigent a l’Estat espanyol que regula les instal·lacions d’autoconsum i també la tecnologia adequada per a desenvolupar projectes d’aquest tipus (generació d’electricitat i també calor) amb biomassa.
Està dirigida a qualsevol promotor de projectes d’autoconsum i de biomassa, consumidors finals, instal·ladors i, en definitiva, qualsevol que vulgui generar-se la seva pròpia energia de forma neta i sostenible.
Inscripcions gratuïtes

Total Page Visits: 1107 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorJornada Institucional de l’Enginyeria Europea
Artículo siguientePresentació telemàtica per llei

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí